Draagt u een steentje bij?

Draagt u een steentje bij?

prijsuitreiking-NLL-finale-Zunder-de-Muder-300x200 Draagt u een steentje bij?

foto: Thomas Vugs (First LEGO League Nederland)

FIRST LEGO League team Zunder de Mudder van basisschool de Telgenborch in Almelo heeft een geweldige prestatie geleverd door als eerste te eindigen in de landelijke finale van de competitie. Het team heeft hiermee een felbegeerde plek weten te bemachtigen op het wereldkampioenschap in Houston, wat een enorme prestatie is!

Het team, bestaande uit 6 enthousiaste meisjes uit groep 7 en 8 van de basisschool, heeft maandenlang hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze wedstrijd. Voor deze internationale techniekwedstrijd bouwen en programmeren zij zelf een robot van LEGO en doen ze onderzoek naar het thema. Teams ontdekken een probleem en moeten hiervoor een innovatieve oplossing bedenken. Bij dit alles is teamwork noodzakelijk. Hierdoor leren de leerlingen o.a. onderzoeken, programmeren, bouwen, presenteren, samenwerken en maken ze kennis met techniek op allerlei verschillende manieren.
Om deze reis te kunnen maken en deel te nemen aan het wereldkampioenschap hebben we veel geld nodig. Team Zunder de Mudder met 5 meiden uit groep 7 en 1 uit groep 8, zullen de aankomende weken een aantal acties op touw zetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om deze reis te kunnen bekostigen. Maar we weten uit ervaring dat dit nooit voldoende zal zijn. De school, maar ook ouders, zijn niet bemiddeld genoeg om zelf de kosten van deze unieke en leerzame ervaring te betalen. Om deze reden kloppen wij bij u aan. U kunt het verschil maken door bij te dragen aan deze onvergetelijke ervaring.
Helpt u mee met het bouwen aan ons avontuur?
Lana, Stella, Liv, Christien, Caitlynn en Tiffany van Zunder de Mudder zijn u dankbaar.
3TROX

Reacties zijn gesloten.