Draagt u een steentje bij?

Draagt u een steentje bij?

FIRST LEGO League team Simpel als WATTskeburt van basisschool de Telgenborch in Almelo heeft een geweldige prestatie geleverd door als tweede te eindigen in de landelijke finale van de competitie. Het team heeft hiermee een felbegeerde plek weten te bemachtigen op het wereldkampioenschap in Houston, wat een enorme prestatie is!
Het team, bestaande uit 6 enthousiaste leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool, heeft maandenlang hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze wedstrijd. Voor deze internationale techniekwedstrijd bouwen en programmeren zij zelf een robot van LEGO en doen ze onderzoek naar het thema. Teams ontdekken een probleem en moeten hiervoor een innovatieve oplossing bedenken. Bij dit alles is teamwork noodzakelijk. Hierdoor leren de leerlingen o.a. onderzoeken, programmeren, bouwen, presenteren, samenwerken en maken ze kennis met techniek op allerlei verschillende manieren.
Om deze reis te kunnen maken en deel te nemen aan het wereldkampioenschap hebben we veel geld nodig. Team “Simpel als WATTskeburt” bestaande uit 3 jongens en 3 meiden uit groep 7 en 8, zullen de aankomende weken een aantal acties op touw zetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om deze reis te kunnen bekostigen. Maar we weten uit ervaring dat dit nooit voldoende zal zijn. De school, maar ook ouders, zijn niet bemiddeld genoeg om zelf de kosten van deze unieke en leerzame ervaring te betalen. Om deze reden kloppen wij bij u aan. U kunt het verschil maken door bij te dragen aan deze onvergetelijke ervaring.
Draagt u een (LEGO)steentje bij? Dan helpt u bouwen aan ons avontuur!
Lucia, Maikel, Tiffany, William, Brooke-lynn en Avak van Simpel als WATTskeburt zijn u dankbaar.
3TROX

Reacties zijn gesloten.